Covridog

de annemarry in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 4068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 gr faina
  • -250 ml apa calduta
  • -un plic drojdie uscata
  • -2 oua + inca unul pt uns
  • -o lingura de zahar
  • -un praf de sare
  • -15 cremvusti
  • -susan,mac
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Batem ouale bine cu un praf de sare si cu zaharul, pana se topeste acesta. Apoi adaugam drojdia, apa calduta si faina in ploaie. Framantam bine cu ulei pana nu se mai lipeste de mana. Se lasa sa creasca.

Dupa ce a crescut facem niste "baghetele" pe care punem cremvustii si rulam (ca in poza). Ii punem in tava, ii ungem cu ou batut si presaram susan sau mac. Dam la cuptor aproximativ o ora la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in aluat