Cozonac pufos cu cacao, nuca, stafide si rahat

de Oana in Prajituri, 15 Apr 2011 | 46251 vizualizari

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

16.04.2011, 13:22

Adorabili cozonaceii tai Oana...felicitari!!!!!

Mihaela11_jo 1

16.04.2011, 15:29

Foarte fini

liana_geicu 1

16.04.2011, 20:05

Hmmm..ce bine arata! Parca simt deja mirosul si gustul cozonacului abia scos din cuptor! Nici un dulce nu se compara cu cozonacul!

jolygina 1

17.04.2011, 18:23

elena1988 1

21.04.2011, 09:51

horia 1

24.04.2011, 08:15

HRISTOS A INVIAT!

Oana 1

24.04.2011, 16:38

Adevarat a inviat!

adry88 1

31.05.2011, 21:04

ce bn arata

Angelina_Elena 1

13.03.2012, 19:36

ce cozonac minunat,ce bun trebuie sa fi fost!

Oana 1

14.03.2012, 09:05

Multumesc!

papusa 1

21.12.2012, 11:00

Am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta,nu stiu ce se intampla dar am incercat 3 retete diferite de cozonaci inclusiv a ceasta si nu-mi creste aluatul,desi urmaresc reteta intocmai,care o fi cauza? ma puteti ajuta cu un raspuns?
multumesc.

diaconta 1

21.12.2012, 11:08

Papusa,nu stiu sa-ti spun cum e daca folosesti drojdie uscata si masina de paine.Daca folosesti drojdie proaspata,regula de baza este sa nu pui laptele fierbine,doar caldut si sa lasi aluatul la dospit intr-un loc caldut si ferit de curenti de aer.De asemenea nu trebuie sa pui prea mult zahar in aluatul pentru cozonac.O zi frumoasa

ela 1

21.12.2012, 11:09

papusa,respecti cam ce scrie aici pt un cozonac reusit: http://www.bucataras.ro/articole/trucuri-pentru-un-cozonac-reusit-15188.html

papusa 1

21.12.2012, 13:19

Va multumesc pt. raspunsuri,sunteti dragute, insa as fi vrut sa fac cu drojdie uscata pt.ca am mai multa in casa,si precum in reteta,la masina de paine.
Poate sunt persoane care au facut acesta reteta si ma pot ajuta.

diaconta 1

21.12.2012, 13:34

Papusa,uite aici cu drojdie uscata si la Miha mai gasesti multe retete.Poate iti e vreuna pe plac.http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-cu-nuca-si-cacao-20322.html

papusa 1

21.12.2012, 14:14

M-am uitat la trucuri si deja le-am luat in considerare.Oare problema este ca nu am tinut la temperatura camerei ouale decat 2 ore?o fi prea putin?
multumesc.
M-am uitat la retetele lui Miha,asta imi place mai mult.

diaconta 1

21.12.2012, 14:22

Papusa,ar trebui sa fie suficient si pentru oua,dar poti si sa le tii putin in apa calduta daca crezi ca nu's destul de potrivite ca si temperatura.

Oana 1

25.12.2012, 00:01

Eu am facut reteta asta de f.f. multe ori si intotdeauna au iesit exact ca in poza...si nu am scos ouale din frigider inainte tot timpul...in masina creste aluatul de fiecare data daca pui ingredientele in ordinea indicata. Dupa ce pui umplutura, trebuie sa ii tii feriti de curent si la cald, eu ii pun pe aragaz, cu cuptorul dat drumul, deci e f. cald. Sper sa reusesti! Craciun Fericit tuturor!

LiviaTudor 1

20.03.2018, 22:14

Cantitatea este pt masina de pâine care are capacitatea de maxim 1 kg? Sau 1,5 kg?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zi si noapte