Crap in pesmet a la italiano

de mihaelar63 in Crap / Caras, 20 Mai 2012 | 5550 vizualizari

 

Imi place mult cum aromeaza italienii pesmetul cu parmezan , ierburi usturoi , patrunjel .

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda [2 kg]
  • 500 gr pesmet
  • 100 gr parmezan
  • 100 ml ulei
  • putin usturoi verde
  • putin patrunjel verde
  • 2 linguri pasta kapia
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • masline
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in pesmet a la italiano:

Curatati , spalati ,portionati, sarati  crapul pe care il stropiti cu zeama de lamaie.

Amestecati pesmetul cu parmezan , sare , piper , pasta Kapia , usturoi si patrunjel tocat . Adaugati la pesmet si putin ulei pana arata ca un nisip umed

Treceti bucatile de peste prin faina alba , ou batut cu sare si lapte , iar la sfarsit prin  amestecul cu pesmet .

Prajiti in ulei incins si scoateti crapul pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Serviti cu lamaie , masline , etc .

 

TIPS-URI

1

Veti fi fericiti daca alegeti varietatea de crap oglinda , acesta nu are solzi si il veti curata mai usor .

2

Sfat pentru tinerele casatorite :nu curatati peste ,nu transati carne . Daca sotul va efectua aceste operatiuni , va continua asa totdeauna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in pesmet a la italiano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

21.05.2012, 19:49

Mie mi-ar placea mult...eu sunt o norocoasa...la mine numai sotul curata pestele eu doar il gatesc

iry-gabriela 1

22.05.2012, 00:15

bine de luat in seama toate sfaturile

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:17

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu sos de rosii si capere