Crema de branza cu marar

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 4879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza feta ( bulgareasca)
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 2-3 lg smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu marar:

Am folosit branza feta bulgareasca dar se poate folosi orice fel de branzica doriti pe care am amestecat-o cu marar tocat cat mai fin  smantana, sare si putin piper alb !

 

RETETA IN IMAGINI

Crema de branza cu marar-0
Crema de branza cu marar-1
Crema de branza cu marar-2

COMENTARII (9)

epurasha2bb

epurasha2bb 1

29.04.2010, 18:37

ionela arata fantastic de apetisant si asa simpla, dar cum ai zis se mai pot adauga ingrediente, eu am facut si cu usturoi si cu ceapa verde si e foarte buna!

ionela2682

ionela2682 1

30.04.2010, 11:16

sigur voi incerca si cu usturoi! daca ziceti ca merge!

madi_marin

madi_marin 1

30.04.2010, 20:28

foarte frumos arata si e si foarte buna.... e buna si asa...pe paine, si folosita la umplut rosioare, ardei.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!