Creveti in aluat

de nadea68 in Fructe de mare, 5 Mar 2014 | 2985 vizualizari

 

Ador crevetii ..si reteta asta mi-a placut foarte mult :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g creveti
  • ulei
  • 100 g faina alba
  • apa minerala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in aluat:

Crevetii se curata si se lasa numai codita.

Se spala si se lasa la scurs.

Intr-un castron punem faina ,praf de copt si apa minerala.N-am pus cantitate la apa dar merge cam 1 pahar.

Amestecam,trebuie sa obtinem ceva asemanator cu aluat pentru clatite.

Punem destul ulei intr-o tigaie mai adanca.

Luam de codita cate un crevet si-l trecem prin aluatul nostru.Dupa care il punem la prajit in ulei incins.

Procedam asa cu toti crevetii.

Ii scoatem si-i punem pe hartie de bucatarie ca sa se absoarba uleiul.

Se servesc calzi cu salata ,lamaie sau diferite sosuri :)

 

TIPS-URI

1

cu acelasi aluat se pot praji si legumele sau piept de pui

RETETA IN IMAGINI

Creveti in aluat-0
Creveti in aluat-1
Creveti in aluat-2
Creveti in aluat-3
Creveti in aluat-4
Creveti in aluat-5
Creveti in aluat-6

COMENTARII (21)

nadea68 1

06.03.2014, 18:02

va multumesc

laura_n 1

07.03.2014, 15:02

foarte misto ideea, de incercat

nadea68 1

07.03.2014, 16:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20