Creveti si sparanghel

de mimmi in Peste, 27 Aug 2011 | 2443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva fire sparanghel
  • creveti decorticati
  • putin ulei de masline
  • 3 catei usturoi
  • piper alb
  • 100 g unt
  • sucul de la 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti si sparanghel:

Am spalat sparanghelul,am taiat capetele si le-am pus pe gratarul incins. Separat am taiat usturoiul feliute,am topit untul in tigaie,am adaugat usturoiul,putin ulei si le-am calit putin,la sfarsit am adauagat si crevetii si le-am calit 2-3 minute. Ultima data am adaugat si firele de sparanghel,am condimentat cu piper alb si le-am amestecat putin pe foc.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Creveti si sparanghel 122756
retete culinare - Creveti si sparanghel 122757
retete culinare - Creveti si sparanghel 122758
retete culinare - Creveti si sparanghel 122759

COMENTARII (8)

Bunica 1

28.08.2011, 22:49

Ce-mi placeee!

mamaieelena 1

28.08.2011, 23:09

divainbucatarie 1

29.08.2011, 09:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S