Desert bomboane Rafaello

de Anamaria Cook in Dulciuri, 3 Ian 2015 | 41356 vizualizari

 

Cel mai simplu desert cu doar trei ingrediente!

 

INGREDIENTE

  • 190 g nuca de cocos plus extra pentru decorat
  • o cutie lapte condensat de 397 g
  • 100 g alune prajite si nesarate
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Rafaello:

Amestecati laptele cindensat cu cele 190 de grame de nuca de cocos. Daca amestecul vi se pare cam moale si inca se lipeste de degete, mai adaugati nuca de cocos.

Formati bile de marimea unei nuci si asezati o aluna prajita in centru.

Rostogoliti bomboanele prin restul de nuca de cocos si serviti imediat, caci aceste bunatati nu s-au imprietenit cu asteptarea. 

Pofta buna!

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

dantes 1

04.01.2015, 10:51

Delicioase!

MateiBob 1

31.03.2017, 14:57

Super bune, eu am folosit lapte condensat de la DeLatte http://delatte.ro/

abstract01 1

16.12.2018, 00:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alunella