Desert cu capsuni

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 18 Apr 2010 | 6750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g capsuni
  • 300 g iaurt
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 plic de gelatina
  • 1 plic tort gelee rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu capsuni:

Gelatina se pune la hidratat in cateva linguri de apa rece.Jumatate din cantitatea de capsuni se zdrobeste cu blenderul,se adauga iaurtul si se omogenizeaza.

Gelatina o dizolvam la bain marie sau la MW(nu fierbeti) si o turnam peste iaurt.

La compozitia de iaurt se adauga frisca batuta si se omogenizeaza.

Se toarna compozitia in cupe/pahare fara sa le umplem.

Oprim 6 capsuni si restul le tocam marunt si le punem in fiecare cupa.

Se lasa la frigider 1 h apoi se prepara plicul de tort gelee conform instructiunilor de pe plic si se toarna in fiecare cupa unde am asezat cate o capsuna in mijloc.

Se lasa la frigider pana se intareste jeleul

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pavlova cu crema de vanilie si zmeura