Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Asa pe repede sa scap si de ultima zmeura din congelator.....oricum altceva sofisticat nu eram in stare sa fac.....:D
Intr-un bol punem continutul plicului de Creme Ole, adaugam laptele rece si smantana si mixam bine pana obtinem o crema spumoasa.
Intr-un alt bol punem smantana dulce si zaharul pudra si mixam pana obtinem o frisca ferma.
Amestecam ness-ul cu laptele si inmuiem piscoturile, nu foarte mult ca se inmoaie prea rau. Apoi ne apucam sa asamblam desertul. Luam 4 cupe de sticla, asezam cateva fructe de zmeura apoi cate 4 piscoturi inmuiate pe marginea cupei si adaugam crema, zmeura si frisca in straturi, decoram cu zmeura si cereale trase-n ciocolata. dam cupele la frigider pentru cateva ore, asta daca aveti rabdare....Cam asta-i toata filozofia de vineri.....dupa ora 14..... ( pana la ora aia am avut sector agricol....)....
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult