Desert fursecuri cu ciocolata si rom

de claudiaO in Dulciuri, 15 Ian 2019 | 2202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 5 linguri zahar
  • 300 g ciocolată ( reciclarea de la moși, globuri)
  • 100 g unt gras
  • 350 g faina
  • Esenta de rom
  • 1 vârf de cuțit sare
  • 1 praf de copt
  • Zahar pudră si tos pentru granulat
Portii: 60
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu ciocolata si rom:

Ouăle se freacă cu sarea si zahărul spuma. Ciocolata se topeste împreună cu untul; se lasă să se tempereze, apoi se adauga peste oua.Punem si romul. Faina se amestecă cu praful de copt si se încorporează in crema de ciocolată si ou. Lăsăm la frigider minim 2 ore.

Luam cu linguriță din compoziție cat o nuca, formăm bilute si le tăvăliti bine prin zahar. Le coacem cca 10-12 minute la foc potrivit.

TIPS-URI

1

Merg de minune cu o cafea sau un pahar cu lapte; sunt crocante la exterior, moi si parfumate la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ciocolata si rom" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti (de post) cu stafide si gem de caise