Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata

de stefy_a in Dulciuri, 26 Apr 2017 | 3987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 150 g zahar
  • 150 g nuca de cocos
  • 60 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri frisca lichida
Portii: 45
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata:

Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat, pana se topeste tot zaharul si spuma este tare. Se adauga apoi, nuca de cocos si se amesteca cu o lingura usor, pana la omogenizare.
Se ia cu lingura din compozitie si se asaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptorul preincalzit, la 120 de grade C, timp de circa 20 de minute, dupa care se inchide temperatura si se lasa fursecurile sa se raceasca cu usa aragazului intredeschisa.
Cand s-au racit, se scot pe un gratar pentru a le decora cu ciocolata.

Ciocolata rupta bucati se pune intr-un vas, pe foc mic, impreuna cu frisca si se amesteca pana ce se topeste ciocolata.
Se ia de pe foc, si cu ajutorul unei lingurite, se toarna ciocolata lichida peste fursecuri.

Se lasa sa se intareasca ciocolata si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nectarine