Desert la pahar

de adry88 in Dulciuri, 2 Feb 2015 | 1212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 50 g ciocolata
  • 200 ml cafea
  • 6 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 200 ml frisca
  • Crema 2
  • 200 ml frisca
  • 200 g mascarpone
  • 2 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Laptele si cafeaua punem la fiert cu zaharul, cand incepe sa fiarba adaugam ouale batute, faina, amestecam continuu pana se ingroasa ca o budinca.

Luam de pe foc si adaugam ciocolata pana se omogenizeaza.

Lasam sa se raceasca dupa care amestecam cu frisca mixata inainte.

Intre timp mixam mascarponele cu zaharul si adaugam cate o lingura peste frisca mixata inainte.

In pahare adaugam cremele alternand.

Dam la frigider inainte de servire.

 

COMENTARII (5)

Lau 1

02.02.2015, 19:19

bunnn

Rocsi 1

04.02.2015, 21:01

Mmmm...

gaby_gabytza 1

01.04.2015, 11:38

plaaaaaaaaaaaaace

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S