Desert pandispan cu cirese si nuca

de Lau in Dulciuri, 8 Iul 2017 | 4501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 200 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 6 linguri lapte
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri nuca+1 lingura lapte
  • 500 g cirese
  • 100 g nuca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu cirese si nuca:

Mixam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat, pana ce se topeste zaharul, adaugam ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare.

Adaugam laptele, amestecam bine si la final, adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam ciresele fara samburi, miezul de nuca taiat bucati. Adaugam compozita din care oprim 2-3 linguri.

Amestecam cu cacao,1 lingura lapte si turnam deasupra peste compozitie.

Dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu cirese si nuca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Rigo Jancsi