Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere

de Anett in Dulciuri, 17 Apr 2022 | 3858 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 300 g biscuiti macinati
  • 120 g unt
  • 6 linguri zahar
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri pudra de cacao

Pentru umplutura:

  • 8 linguri gem de caise
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 g branza dulce
  • zeama si zestul unei lamai
  • 5 linguri zahar
  • 50 g ciocolata neagra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere:

Amestecam ingredientele pentru aluat: biscuitii, untul, zaharul, laptele si pudra de cacao pana la omogenizare. Turnam compozitia intr-o tava si formam un strat subtire pe care ungem cu gem de caise Punem tava in frigider pana pregatim umplutura.

Batem frisca, adaugam zaharul, branza si zeama si zestul lamaii. Turnam compozitia peste stratul de biscuiti si punem la frigider pentru o ora.

Topim ciocolata pe baie de aburi si decoram prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de struguri