Desert rapid cu branza kwark si biscuiti

de rivka in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 5960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 grame kwark(se poate inlocui cu branza de vaci)
  • 400 ml frisca lichida proaspata rece de la frigider
  • 1 pliculet budinca la rece de vanilie
  • 1 conserva de 450 grame de visine dulci pt prajituri si tarte
  • 1 cescuta de lapte
  • 2 patratele de ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu branza kwark si biscuiti:

Se zdrobesc biscuitii grosier si se astern pe fundul unei forme de tort, desupra se toarna uniform cescuta de lapte. Se amesteca cu ajutorul mixerului cateva secunde branza Kwark impreuna cu 400 ml frisca direct scoasa de la rece si praful de budinca de vanilie.Cu o lingura se adauga visinile din conserva si se amesteca. Se adauga compozitia de branza peste biscuiti si se aplatizeaza frumos.Se acopera cu o folie si se da la frigider pentru cel putin 3 ore.Cand se scoate se decoreaza cu ciocolata . Este o prajitura foarte simplu de facut si cu un gust vag dulce acrisor , baza este bine sa ramana putin sfaramicioasa.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Desert rapid cu branza kwark si biscuiti 44803
retete culinare - Desert rapid cu branza kwark si biscuiti 44804

COMENTARII (23)

gaby_duceag 1

05.08.2010, 09:06

Rivkooo, cu asta m-ai mai innebunit odata

elena1988 1

08.02.2011, 13:55

adry88 1

03.06.2011, 21:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: