Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Va propun un desert delicios, foarte usor si rapid de facut.
De data asta am folosit cateva briose cu lamae, pe care le ave-am in casa, dar la fel se poate pregati cu , pandispan, cozonac sau piscoturi.
Am pregatit trei cupe pt care am avut nevoie de:
Batem frisca tare si o punem la frigider pt cateva minute. Spalam capsunile si stoarcem portocala. Cu zeama de la portocala, insiropam cele trei briose.
Luam trei cupe, punem cate o jumatate de briosa maruntita in fiecare peste care adaugam bucati de capsune. Scoatem frisca de la frigider si punem cate o lingura generoasa in fiecare cupa, apoi complectam restul de briosa maruntita .
Frisca ramasa, o punem intr-un pos si ornam fiecare cupa dupa preferinta. Deasupra taiem o capsuna in forma de evantai, pt culoare si aspect.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult