Double chocolate cheesecake

de laylalala in Torturi, 21 Mar 2010 | 1523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 gr biscuiti simpli
  • 100 gr unt, topit
  • 1 kg branza Quark sau alta branza cremoasa
  • 400 gr ciocolata cu lapte, topita
  • 100 gr ciocolata amaruie, topita
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • semintele rase de la 1 baton de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Double chocolate cheesecake:

Sfarama biscuitii si amesteca-i cu untul topit apoi preseaza acest amestec intr-o tava rotunda de 23 cm diametru.Bate branza Quark cu zaharul pudra, scortisoara si semintele de vanilie apoi adauga ciocolata cu lapte si amesteca.Inglobeaza ciocolata amaruie amestecand usor.
Pune amestecul cu branza peste crusta de biscuiti din tava si da prajitura la rece cel putin 2 ore.

 

RETETA IN IMAGINI

Double chocolate cheesecake-0
Double chocolate cheesecake-1
Double chocolate cheesecake-2
Double chocolate cheesecake-3
Double chocolate cheesecake-4
Double chocolate cheesecake-5

COMENTARII (3)

Rocsi 1

22.03.2010, 10:54

minunat

Teo 1

22.03.2010, 21:04

deci 500g ciocolata? pai cum sa nu iasa ceva bun?

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20