Dovleac copt umplut cu quinoa si fructe uscate, la slow cooker Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 5 Noi 2021 | 2576 vizualizari

 

Un desert  de sezon delicios si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mic
  • 100 gr quinoa(alba si rosie)
  • 300 ml apa
  • 70 gr amestec de fructe uscate (merisoare, goji, stafide)
  • scortisoara macinata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt umplut cu quinoa si fructe uscate, la slow cooker Crock Pot:

Spalam mai intai quinoa si o punem la fiert cu apa intr-un vas acoperit  la foc mic pentru 10 minute. Cand este gata oprim focul, adaugam fructele uscate, omogenizam si lasam vasul acoperit cu un capac pentru inca 10 minute pana apa este absorbita in totalitate.

Dovleacul spalat il taiem in jumatate si scoatem cu o lingura semintele.

Pornim aparatul slow cooker Crock Pot pe functia coacere pentru o ora la 175 grade C. Punem gratarul, asezam o hartie de copt si jumatatile de dovleac. Dupa 45 de minute presaram scortisoara peste dovleac si umplem jumatatile cu quinoa amestecata cu fructe. Acoperim vasul cu capacul si lasam inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt umplut cu quinoa si fructe uscate, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza cu sos de ardei copt la slow cooker Crock-Pot 4,7 L