Dovleac la cuptor

de ramo_cata in Dulciuri, 21 Apr 2010 | 10326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovleac
  • scortisoara,nucsoara(macinate)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • unt
  • 100 g nuca macinata
  • 2 linguri miere
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la cuptor:

Am curatat dovleacul de seminte...l-am presarat cu zaharul vanilat peste tot,cu scortisoara si nucsoara,am uns feliile de dovleac cu unt ..le-am pus intr-o tava de yena,am adaugat apa si le-am bagat la cuptor..cat timp stau la cuptor trebuie sa aiba apa in tava pentru a nu se usca...spre final,am amestecat nuca cu mierea si am pus- o peste 2 felii de dovleac...dovleacul este copt atunci cand  furculita sau scobitoarea trece f usor prin el..eu l-am tinut la cuptor aproape 2 ore jumatate....

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

21.04.2010, 16:26

epurasha2bb 1

21.04.2010, 16:44

deci o sa mor aici de pofta!!!!si eu fac asa ca imi place mult de tot, asa imi facea mama cand eram si eu mica, dar cu barbatu-meu nu ma inteleg ca el vrea copt simplu fara zahar fara nimic.

ramo_cata 1

21.04.2010, 16:52

hmm simplu nu-mi place deloc...barbatu-meu nu mananca nici simplu nici indulcit...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Dobos