Dovleci şi vinete pane

de anomisana in Mancaruri de legume, 10 Sep 2011 | 4132 vizualizari

 

Cea mai simplă mâncare cu vinete, dovleci şi nişte ouă.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete
  • 1-2 dovleci
  • 2-3 ouă
  • lapte
  • câteva linguri de făină
  • condimente
  • mărar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleci şi vinete pane:

Se curăţă vinetele şi dovlecii de coajă, se taie felii, se sărează puţin şi se lasă la scurs. Între timp se face un aluat ca de clătite dar mai gros, din ouă, lapte şi făină care se condimentează cu piper alb, usturoi şi mărar. Se scufundă feliile de vinete şi dovleac în acest aluat şi se prăjesc în tigaie pe aragaz.

TIPS-URI

1

fiind o improvizaţie de ultim moment, am înlocuit usturoiul cu praf de usturoi şi mărarul proaspăt cu mărar uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleci şi vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete cu mozzarella