Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Fierbem ficatul si pipotele, le lasam sa se raceasca si apoi le trecem prin masina de tocat carne. Taiem verdeturile marunt si le amestecam cu ficatul si pipotele tocate, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam ouale (crude) si omogenizam compozitia. Ouale fierte se taie in cuburi si se incorporeaza cu grija pentru a nu le sfarama. Compozitia o turnam apoi intr-o tava (eu am folosit doua tavi de yena) si o dam la cuptor atat cat este necesar. Sa aveti pofta! Paste fericit!
1
Ficatul si pipotele se pot taia in cuburi mici, insa eu am ales sa le toc.
2
Trebuie sa asteptatti sa se raceasca inainte de a il scoate din tava. Eu nu am asteptat :)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult