Drob de curcan cu legume

de katty in Curcan, 13 Apr 2018 | 3097 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat de curcan
  • 350 gr pulpa de curcan
  • 450 gr amestec de legume congelate (mazare, fasole verde, morcov, porumb
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de curcan cu legume:

Spalam  ficatul si pulpa de curcan si le taiem in bucati mai mici. Le oparim cateva minute in apa clocotita cu sare, le scoatem si le lasam la racit, apoi le treem prin masina de tocat carne cu gauri mari.

Intr-o tigaie incintam 1 lingura de ulei si punem legumele. Le lasam cateva minute, cat sa se inmoaie usor, amestecand ocazional, cu atentie. Le adaugam peste carnea tocata si ficat, adaugam patrunjel si marar verde tocat fin, sare, piper si ouale. Omogenizam compozitia.

Ungem o forma cu ulei si o tapetam cu pesmet. Punem compozitia, apoi presaram deasupra putin pesmet si stropim cu ulei. Dam forma la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana se rumeneste usor. Lasam sa se raceasca in forma. Portionam inainte de a servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

diaconta 1

14.04.2018, 22:33

Cred ca mi-ar fi placut tare mult

kytz 1

16.04.2018, 06:53

Buuuun !

miki_a 1

22.04.2018, 07:30

Delicios!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan cu tzatziki