Dulceata de mure

de meosiris in Dulceata / Gem, 6 Aug 2009 | 9688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg si jumatate de mure 1kg si jumatate de zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de mure:

-Am amestecat murele cu zaharul si am lasat sa stea 1 ora impreuna.
 -Am pus la foc mic si am lasat sa fiarba usor. Cand incepe sa faca spuma, o luam cu ajutorul unei linguri.

-Verificam pe o farfurie daca dulceata e gata, turnand o picatura. Daca e gata, inchidem focul si o turnam fierbinte in borcane. Le intoarcem invers si lasam asa 10 minute ca sa se sigileze bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

elena1988 1

24.02.2011, 09:37

andreea_angelo 1

04.12.2012, 20:59

am facut si eu,doar ca eu le-am lasat in zahar o zi intreaga,si dupa aia am fiert zeama singura,spre sfarsit am adaugat si murele,ca sa ramana intregi,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine