Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Anul acesta am inceput sa experimentez zona dulceturilor. La cererea lui Gusti, daca stiti despre cine vorbesc :P, am prestat o dulceata de smochine. Buna si aromata a iesit, chiar daca au fost din acelea mai mari, cu coaja nitel mai groasa. Si cam putina....
Intai si intai am pregatit smochinele: le-am spalat, taiat coditele si le-am taiat in patru.
Apa impreuna cu zaharul le-am pus pe foc pana s-a format un sirop legat.
Am adaugat smochinele taiate in sirop, am amestecat si am lasat sa fiarba la foc moale. Aproape de final, cand a scazut bine, am adaugat felii de lamaie, taiate in jumatate, pentru a aroma dulceata.
Ar mai fi ceva de spus? Ah, doar ca ne-am batut pe dulceata asta...
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult