Escalop de vacuta cu legume

de mihaelar63 in Vita, 29 Dec 2012 | 2758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 tija telina [ apio]
  • 2 linguri pasta rosii
  • boia rosie de ardei
  • Cimbru
  • Chimen
  • patrunjel verde
  • ardei iute
  • orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vacuta cu legume:

Legumele se curata, se spala ,se taie : ceapa julien, ardeiul si telina cubulete

Carnea de vacuta se feliaza si se bate  cu batatorul de snitele .

Fiecare felie se condimenteaza cu sare ,piper , se da prin faina alba si se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana devine rumena .[ se scot pe o farfurie alaturata ]

Separat se calesc legumele usor , se adauga pasta de rosii , boiaua , putina sare,. se amesteca si se ,, stinge'' doua cani de apa .

Se pun feliile de carne prajite in  vasul cu legume si sos de rosii . Se presara un praf de cimbru si chimen .

 Am mai fiert 20 min.

 Am servit cu orez fiert simplu si asezonat cu patrunjel si ardei iute  .

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi o alta garnitura preferata . De exemplu merg foarte bine pastele .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Escalop de vacuta cu legume 195578
retete culinare - Escalop de vacuta cu legume 195579
retete culinare - Escalop de vacuta cu legume 195580
retete culinare - Escalop de vacuta cu legume 195581
retete culinare - Escalop de vacuta cu legume 195582
retete culinare - Escalop de vacuta cu legume 195583

COMENTARII (22)

diaconta 1

29.12.2012, 20:18

vaaaaaai Mihaela,as putea sa ma indragostesc de farfuria asta

mihaelar63 1

29.12.2012, 22:09

Dragoste la prima vedere cine-ar fi crezut ...

ANNA_46 1

31.12.2012, 01:54

Mmm.....ce pofta mi-e , super bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S