Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi

de Oana in Paste, 30 Apr 2009 | 8094 vizualizari

 

Funditele le-am adus de la Venetia :), mai am si niste corabioare dragute, sunt colorate si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de scoici cu sos de usturoi(congelate)
  • 300 g creveti congelati
  • o lingura cu unt
  • o cescuta cu vin alb
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • o cutie de rosii in bulion
  • paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi:

Pastele se fac foarte repede. Asa ca le-am pus la fiert in apa clocotita cu sare, dupa indicatiile de pe pachet.

 

Intre timp am pregatit scoicile, le-am luat congelate si aveau si un sos de usturoi in punga vidata. Doar le-am pus in tigaie cu putin unt si le-am lasat la inabusit dupa indicatiile de pe pachet.

Complicat, nu?

Acum crevetii. Tot congelati, i-am pus la calit in putin unt, apoi am adaugat o cescuta de vin alb, cateva condimente, sare, piper, busuioc si i-am lasat vreo 5 minute sa fiarba. La final am pus usturoi pisat, din belsug.

Sosul pentru paste l-am facut din rosii la cutie, pe care le-am pasat mai intai si le-am fiert cu sare, piper, busuioc si putin usturoi.

Am asezat pastele pe o farfurie, deasupra am pus sos din belsug, apoi am pus crevetii si scoicile pe margine. Chiar au fost buneeeee!

 

RETETA IN IMAGINI

Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi-0
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi-1
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi-2

COMENTARII (5)

Roda

Roda 1

24.05.2009, 22:40

5 furculite si de la mine.Preparatul tau arata grozav!

Oana

Oana 1

24.05.2009, 23:26

Multumesc Magda si Roda! Ca si voua, imi plac rau de tot fructele de mare

Panacris

Panacris 1

06.03.2016, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!