Farfalle cu sos si rulada de curcan

de lili in Farfalle, 9 Ian 2011 | 4642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  o punga de paste farfalle   
  • Pentru rulada de curcan: 
  • un piept de curcan 
  • 2 felii de sunca ciuperci 
  • masline 
  • cascaval sau branza de vaca 
  •  sare, piper   
  • Pentru sos:
  • un ou 
  •  ulei  
  •  mustar 
  • 3 linguri de smantana 
  • un varf de lingurita de pasta de ardeu iute
  •  1/2 lamaie 
  •  piper 
  •  delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos si rulada de curcan:

Pastele farfalle se fierb dupa innstructiunile de pe punga.

Rulada de curcan o facem astfel:

 Batem pieptul ca si pentru snitel le condimentam cu sare si piper si il umplem cu sunca, ciuperci, masline, cascavalul sau branza, dupa care il rulam si il bagam la cuptor.

Pentru a obtine sosul, facem o maioneza dintr-un ou, o amestecam  cu smantana, pasta de ardeu iute, delikat, piper si putina zeama de lamiie.

Mancarea este gata si va urez pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Farfalle cu sos si rulada de curcan-0
Farfalle cu sos si rulada de curcan-1
Farfalle cu sos si rulada de curcan-2
Farfalle cu sos si rulada de curcan-3

COMENTARII (6)

LUK 1

10.01.2011, 00:07

bun bun

Rux 1

10.01.2011, 08:54

Ce interesant Lili si delicios!

MotanLaOale 1

10.01.2011, 09:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41