Fasii din piept de curcan cu piure de mazare

de -Licurici- in Curcan, 18 Aug 2015 | 3520 vizualizari

 

Am vazut multe retete cu fasii picante la cuptor si am zis sa incerc. De obicei, le faceam in ulei, dar au iesit mult mai bine la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 600g mazare
  • o ceapa
  • 100g unt
  • 4 linguri faina
  • 200g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • boia, piper, sare, fulgi chilli, condimente picante pt. pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasii din piept de curcan cu piure de mazare:

Pieptul de curcan l-am spalat, apoi l-am taiat fasii. L-am dat cu condimente si l-am bagat la frigider, aproximativ o ora.

Intr-o punga, am pus fulgii de porumb si i-am zdrobit putin, intr-o farfurie adanca am pus faina, iar ouale le-am amestecat cu laptele, sare, piper si fulgi de chilli. Am dat fasiile de carne prin faina, prin ou si prin fulgii de pormb, apoi le-am asezat intr-o tava cu foaie de copt. Le-am bagat la cuptorul preincalzit pentru 15-20 min si le-am intors o data, sa se rumeneasca pe ambele parti. 

Am pus mazarea in apa clocotita si am fiert-o 30 min, iar ceapa am calit-o putin. Cand a fost gata, am amestecat mazarea cu ceapa si untul la blender. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasii din piept de curcan cu piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte