Fasole cu carnati

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2009 | 4374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr fasole
  • 400 gr carnati
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 4 linnguri bulion
  • 1 legatura marar
  • sare delicat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Fasolea se spala de cu seara si se pune in apa peste noapte. A 2-a zi se pune la fiert schimband apa de cel putin trei ori. Ceapa se toaca marunt iar ardeiul cubulete. Separat intr-un alt vas punem un pic de ulei si lasam sa prinda culoare carnatii, care au fost taiti bucati, apoi punem ceapa si lasam sa se imoaie si la urma ardeiul, peste punem fasolea fiarta cu un pic de zeama lasam sa dea in clocot si adaugam bulionul.Lasam sa fiarba ~ 20 min potrivim de sare si delicat;adaugam mararul tocat marunt si oprim.

 

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

20.10.2009, 23:23

multumesc pentru sfat nu stiam

Oana 1

21.10.2009, 17:47

Lumi, tot ca sa nu te doara stomacelul e bine sa pui o lingurita cu menta uscata Eu pun si cimbru, busioc, boia dulce, piper, foi de dafin....f. multe condimente Le adaug dupa ce fasolea e fiarta, o data cu legumele, sa incerci!

luminita20_2006 1

21.10.2009, 19:10

neaparat am sa incerc, cimbru pun si eu...da vad am omis sa trec la reteta scuze, dar de menta si foi de dafin nu stiam am sa incerc si asa...multumesc pentru sfat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: