Fasole pastai cu kaizer

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2016 | 720 vizualizari

 

Colega mea cu care locuiesc a avut o pofta cu aceasta combinatie

 

INGREDIENTE

  • o bucata de kaizer
  • 1 ceapa alba
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2 conserve de fasole pastai verde
  • ulei de masline
  • unt
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu kaizer:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline si unt.

Se adauga kaizerul taiat feliute si se adauga peste ceapa ,se lasa sa se rumeneasca putin,impreuna cu usturoiul strivit,se mai adauga ulei daca mai este nevoie.

Fasolea pastai se scurge de zeama ,se taie in bucati mai mici si se adauga peste kaizer.

Se amesteca bine,se pun si condimentele,se poate pune si putina apa sa fiarba 5-10 minute(eu nu am mai pus,)am lasat cam 5-10 minute fara apa.

Se serveste cald

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fasole pastai cu kaizer 420996
retete culinare - Fasole pastai cu kaizer 420997
retete culinare - Fasole pastai cu kaizer 420998
retete culinare - Fasole pastai cu kaizer 420999
retete culinare - Fasole pastai cu kaizer 421000
retete culinare - Fasole pastai cu kaizer 421001

COMENTARII (34)

Zamfira 1

09.01.2016, 08:02

Bya Ralu 1

22.02.2016, 17:33

sebirizescu 1

22.02.2016, 23:53

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D