Ficat de porc cu praz la wok

de Constelatialeu in Ficat, 18 Ian 2016 | 661 vizualizari

 

Azi am testat wok-ul-moku, achizitionat din camara.Era cazul sa vad ce poate wok-ul asta, ca sa stiu daca-l trag de urechi pe Bucataras..:)))

 

INGREDIENTE

  • 560 g ficat de porc
  • 4 fire de praz mai subtirele
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 1/2 cana vin alb
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu praz la wok:

Mai intai taiem ficatul in bucatele mici, apoi prazul in rondele. Punem wok-ul pe foc lasam sa se incinga, adaugam uleiul si prazul taiat rondele, presaram sare si piper, lasam sa se caleasca, cand s-a inmuiat bine, adaugam vinul si lasam sa fiarba pana scade. Adaugam ficatul , lasam 10 min, apoi adaugam sucul de rosii, reducem focul spre mic si lasam sa fiarba pana se patrunde ficatul. Gustam si potrivim de sare si piper.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ficat de porc cu praz la wok 423205
retete culinare - Ficat de porc cu praz la wok 423206
retete culinare - Ficat de porc cu praz la wok 423207
retete culinare - Ficat de porc cu praz la wok 423208
retete culinare - Ficat de porc cu praz la wok 423209
retete culinare - Ficat de porc cu praz la wok 423210
retete culinare - Ficat de porc cu praz la wok 423211
retete culinare - Ficat de porc cu praz la wok 423212
retete culinare - Ficat de porc cu praz la wok 423213

COMENTARII (16)

anca_rm 1

19.01.2016, 09:26

ce bun trebuie sa fie cu praz , super

Gicuta69 1

19.01.2016, 11:37

Tare bun!

miki_a 1

21.01.2016, 00:13

Arata tare bine ce ai pregatit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D