Ficatei de pui cu legume sote

de Dya Daniela Andrei in Ficat, 29 Apr 2011 | 4125 vizualizari

 

Printre primele retete fotografiate in joaca,,,

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui,
  • 2 cartofi,
  • 2 morcovi,
  • o radacina de telina,
  • o radacina de pastarnac,
  • patrunjel verde,
  • condimente dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu legume sote:

Spalam si curatam ficateii, ii lasam intr-o sita pentru a se scurge de apa si apoi ii punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre timp, spalam si curatam legumele, le taiem cuburi si  le punem la fiert in apa cu putina sare.

Cand ficateii sunt gata ii asezam pe un platou impreuna cu legumele, ii condimentam si ii ornam cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pielita de pe ficat se scoate usor, daca se cufunda ficatul un minut in apa fierbinte.

2

Ficatul devine foarte gustos daca inainte de a fi prajit se tine 2-3 ore in lapte. Ficatul nu se sareaza inainte de a-l praji, altfel se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume trase la tigaie, cu ficatei de pui