File de Novac cu ceapa, ardei si rosii

de Panacris in Crap / Caras, 22 Iul 2012 | 6477 vizualizari

 

Dupa cum ati remarcat vedetele zilei au fost ceapa, ardeii colorati si rosiile. O combinatie buna si pentru fileul de peste. Multumesc Laly, ptr. inspiratie. Novacul este un peste inrudit cu crapul!

 

INGREDIENTE

  • file de Novac 500g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei gras colorati 2 bucati.
  • rosii 4 bucati.
  • sare iodata,
  • rozmarin,
  • piper proaspat macinat,
  • ulei de masline 50 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de Novac cu ceapa, ardei si rosii:

Pestele se asezoneaza de  sare, piper si rozmarin, se pune la rece cca. 10 minute. Intre timp ceapa si ardeii, se curata, se taie julien si se pun la dinstuit in putin ulei si apa. Rosiile se spala si se taie felii. Pestele se aseaza intr/un vas termorezistent, se stropeste cu putin ulei de masline si se pune la cuptor, la foc rapid, cca. 15 minute. Se scoate pestele din vas, se pune pe fundul vasului un star de ceapa cu ardei, cateva felii de rosii, se adauga pestele, care se acopera cu un nou strat de ceapa, ardei si rosii. Se pune din nou la cuptor, descoperit cca. 15 minute la foc puternic. Se serveste simplu sau cu garnitura de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de Novac cu ceapa, ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap pe pat de legume, la cuptor