Foi de napolitane cu crema caramel

de cristinutanicolita in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 1109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g zahar
  • 3 oua
  • o cana de nuci
  • 250 g unt
  • esenta de rom
  • 5 foi de napolitana
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitane cu crema caramel:

200 g zahar se caramelizeaza, altele 300 g se bat cu 3 oua si se toarna peste al ars. Se amesteca continuu pana se leaga un pic. Se pune nucile, untul, esenta de rom si se amesteca.

Asamblare:foaie-crema-foaie-crema-foaie-crema-foaie-crema-foaie. Se pune o greutate peste si se lasa cateva ore sau pana  a doua zi!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383457
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383459
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383460
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383462
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383463
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383464
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383465
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383467
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383468
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383469
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383470
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383471
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383472
retete culinare - Foi de napolitane cu crema caramel 383473

COMENTARII (14)

mirela0911 1

01.06.2015, 18:04

Foarte bune!

Bya Ralu 1

01.06.2015, 18:47

buna

Catalina L 1

01.06.2015, 20:50

yammmmm ce bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55