Frigarui

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 28 Dec 2015 | 3172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucatele carne de porc
  • 2 bucatele carne de pui
  • rosii chery
  • o ceaoa mica
  • un ardei galben
  • sare
  • piper
  • 8 bete pentru frigarui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea se taie cubulete potrivite se asezoneaza cu sare si piper.

Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa .

Rosiile se spala si se lasa intregi sau taiate pe jumatate.

Se ia un betigas se pune o bucatica de carne de porc, ardei ceapa rosie, o bucatica de carne de pui si tot asa pana la umplerea betigasului.

Se procedeaza la fel si cu celelante betigase  pana terminam ingredientele.

Se pun la prajit in tigaie gril sau de care aveti, eu avut ca cea din imagine, ies extrem de gustoase.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui la cuptor