Frigarui asortate

de Oana in Pui, 29 Apr 2015 | 1081 vizualizari

 

Se apropie 1 Mai si sunt numai bune de pus pe gratar!
Foto by Bucataras Anca :)

 

INGREDIENTE

  • piept de pui- jumatate de bucata
  • somon afumat- 100 gr- bucata intreaga
  • ardei gras rosu- ½ buc
  • ardei gras portocaliu- ½ buc
  • ceapa rosie- 1 buc mai mare
  • dovlecel- 4 rondele
  • ulei de masline- o lingura
  • sare, piper- dupa gust
  • oregano uscat- o lingurita
  • seminte de susan- o lingurita
  • betisoare de bambus pentru frigarui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui asortate:

  • taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm

  • taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate

  • puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)

  • ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat

  • incalziti presa de la Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati

  • intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform

  • la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.

 

TIPS-URI

1

puteti prepara frigaruile in tigaia grill, pe orice fel de gratar, pe aragaz sau la iarba verde :)

2

in loc de somon afumat puteti folosi si somon proaspat sau orice alt tip de peste va place

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui asortate 378050
retete culinare - Frigarui asortate 378052
retete culinare - Frigarui asortate 378053

COMENTARII (23)

dantes 1

01.05.2015, 09:50

Super!

Aletta 1

01.05.2015, 11:31

Asta e ok si ptr gratarelul de 1 mai.

sebirizescu 1

03.05.2015, 14:53

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55