Frigarui ca la Poiana

de housy in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2010 | 3191 vizualizari

 

Eram la bunica la Poiana Sarata (jud. Bacau) si-am trantit cu toata gasca un gratar de pomina, printre care si aceste frigarui ce-au iesit intr-un mare fel.

 

INGREDIENTE

  • ceapa
  • ardei gras
  • vinete
  • rosi cherry
  • castraveti
  • dovlecei
  • slanina
  • carne de pui
  • carne de porc
  • sare
  • piper
  • bete pentru frigarui
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui ca la Poiana:

- toate legumele au fost taiate cubulete sau felii , dupa caz

- slanina si carnea au fost si ele taiate cubulete

- pe betele de frigarui am inceput sa infigem alternativ bucatele din toate bunatatile

- le-am stropit nitel cu ulei de masline

- am presarat sare si piper

- le-am pus pe gratar.....pana au fost gata de servit!

                               Si ce miros.....si ce arome....si c-o bere langa!!

                                                            Tzatza de matza !

 

TIPS-URI

1

vinetele ar trebui taiate ceva mai subtiri, pentru a se patrunde bine....is asa gustoase pe gratar.

2

dovlecelul la fel

3

si....cred k puteti elimina castravetele...noi am pus...dar nu prea mergea

4

mai  degraba intr-o salata langa :D

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui ca la Poiana 39035
retete culinare - Frigarui ca la Poiana 39036
retete culinare - Frigarui ca la Poiana 39037
retete culinare - Frigarui ca la Poiana 39038
retete culinare - Frigarui ca la Poiana 39039

COMENTARII (12)

ana 1

27.06.2010, 07:50

Dovlecei si vinete pana acum nu am pus , cred ca is tare buni

Rocsi 1

27.06.2010, 10:57

mama cate sunt acolo...avem de unde papa

housy 1

27.06.2010, 12:11

dada...eram gasca mareeeeeeeee!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D