Frigarui cu ficatei de pui

de Miha in Ficat, 10 Mar 2010 | 3168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri faina
  • sare si piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu ficatei de pui:

Ficateii spalati si curatati de pielite se presara cu usturoiul tocat, dupa care se acopera cu lapte. Se acopera vasul si se da la frigider pentru 1 ora.


Faina se amesteca cu piper. Ficateii se taie in bucati potrivite. Ceapa se taie in 4, apoi se desface in bucati. Betele de frigarui se tin pentru cateva minute in apa rece.


Bucatile de ficat se tavalesc prin amestecul de faina cu piper, apoi se pun pe betele de frigarui, alternand cu ceapa.


Se rumenesc pe gratarul bine incins, uns cu putin ulei.


Se servesc imediat, alaturi de o salata cu rosii. :)


Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui cu ficatei de pui 21325
retete culinare - Frigarui cu ficatei de pui 21326
retete culinare - Frigarui cu ficatei de pui 21327

COMENTARII (4)

gospodinadecriza 1

10.03.2010, 09:16

Ce idee buna! DE fapt, mi-au venit mai multe.Sper sa nu le uit!

lia maria 1

11.03.2010, 13:38

Ieri am facut frigarui inspirandu-ma dupa reteta ta, cu ceva modificari, au iesit foarte bune
Am s-o public pe site-ul meu.

Miha 1

11.03.2010, 17:19

Lia, care site?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI