Frigarui cu ficatei de pui

de Miha in Ficat, 10 Mar 2010 | 3234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri faina
  • sare si piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu ficatei de pui:

Ficateii spalati si curatati de pielite se presara cu usturoiul tocat, dupa care se acopera cu lapte. Se acopera vasul si se da la frigider pentru 1 ora.

Faina se amesteca cu piper. Ficateii se taie in bucati potrivite. Ceapa se taie in 4, apoi se desface in bucati. Betele de frigarui se tin pentru cateva minute in apa rece.

Bucatile de ficat se tavalesc prin amestecul de faina cu piper, apoi se pun pe betele de frigarui, alternand cu ceapa.

Se rumenesc pe gratarul bine incins, uns cu putin ulei.

Se servesc imediat, alaturi de o salata cu rosii. :)

Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui cu ficatei de pui 21325
retete culinare - Frigarui cu ficatei de pui 21326
retete culinare - Frigarui cu ficatei de pui 21327

COMENTARII (4)

gospodinadecriza 1

10.03.2010, 09:16

Ce idee buna! DE fapt, mi-au venit mai multe.Sper sa nu le uit!

lia maria 1

11.03.2010, 13:38

Ieri am facut frigarui inspirandu-ma dupa reteta ta, cu ceva modificari, au iesit foarte bune
Am s-o public pe site-ul meu.

Miha 1

11.03.2010, 17:19

Lia, care site?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55