Frigarui cu nugetts de pui

de AnyCostescu in Pui, 17 Oct 2012 | 784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g piept de pui
  • 2 oua
  • 150 g pesmet
  • cascaval DELACO
  • 1 gogosar rosu
  • 1 rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu nugetts de pui:

Pieptul de pui se taie in bucati mai mici si se codimenteaza. Se da prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servet.

Se ia fiecare bat pt frigarui si se pun intercalat cate un nugett, o bucata de cascaval ,o bucata de gogosar si o bucata de rosie. Daca aveti rosii cherry sunt muuult mai potrivite...:D

Se servesc imediat:D

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui cu nugetts de pui 182780
retete culinare - Frigarui cu nugetts de pui 182781
retete culinare - Frigarui cu nugetts de pui 182782

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

18.10.2012, 01:07

imi plac

adry88 1

18.10.2012, 08:58

gustose

Sim0na 1

18.10.2012, 11:02

Bunute rau!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D