Frigarui cu piept de pui

de oana_pisicutza16 in Pui, 1 Apr 2012 | 4390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • 10-15 ciuperci champinion
  • Un ardei gras rosu
  • Slanina
  • Marinata pentru carne:
  • o lingura de otet
  • zeama de la o portocala
  • ardei iute
  • ulei
  • o lingurita de mustar
  • sare, piper
  • rozmarin
  • condimente de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu piept de pui:

Se taie pieptul de pui in bucati potrivite. Se amesteca ingredientele pentru marinata si se pune carnea, se lasa la frigider cel putin o ora

Se curata ciupercile si se taie pe jumatate sau in sferturi daca sunt mai mari. Se spala si se taie ardeiul in bucati mai mari     Se taie slanina in cubulete

Pe betele de frigarui se insira carnea, ciupercile, ardeiul si slanina

Intr-o tava se pune putina apa si se aseaza frigaruile pe marginea tavii fara sa atinga apa. Se baga la cuptorul preincalzit

Se servesc cu cartofi prajiti sau la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paella