Frigarui cu piept de pui

de oana_pisicutza16 in Pui, 1 Apr 2012 | 1990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • 10-15 ciuperci champinion
  • Un ardei gras rosu
  • Slanina
  • Marinata pentru carne:
  • o lingura de otet
  • zeama de la o portocala
  • ardei iute
  • ulei
  • o lingurita de mustar
  • sare, piper
  • rozmarin
  • condimente de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu piept de pui:

Se taie pieptul de pui in bucati potrivite. Se amesteca ingredientele pentru marinata si se pune carnea, se lasa la frigider cel putin o ora

Se curata ciupercile si se taie pe jumatate sau in sferturi daca sunt mai mari. Se spala si se taie ardeiul in bucati mai mari     Se taie slanina in cubulete

Pe betele de frigarui se insira carnea, ciupercile, ardeiul si slanina

Intr-o tava se pune putina apa si se aseaza frigaruile pe marginea tavii fara sa atinga apa. Se baga la cuptorul preincalzit

Se servesc cu cartofi prajiti sau la cuptor

 

RETETA IN IMAGINI

Frigarui cu piept de pui-0
Frigarui cu piept de pui-1
Frigarui cu piept de pui-2
Frigarui cu piept de pui-3
Frigarui cu piept de pui-4
Frigarui cu piept de pui-5
Frigarui cu piept de pui-6

COMENTARII (19)

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

02.04.2012, 11:56

multumesc iri

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

02.04.2012, 11:57

multumesc mamaieelena

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

02.04.2012, 11:57

multumesc diana pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01