Frigarui de iarna la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 17 Ian 2010 | 8883 vizualizari

 

Cu gandul la iarba verde ,gratare si frigarui am zis ca n-ar fi rau. Macar frigaruile !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carne porc
  • 400 gr.piept  curcan
  • 400 gr. carnat afumat [am avut de casa]
  • 200 gr. slanina afumata
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel mic 
  • 10 cipercute intregi
  • 10 rosii cherry
  • frunze praz
  • 2 linguri mustar[ am pus de dijon cu bobite intregi ]
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos soia
  • zeama de la o lamaie
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • seminte marar
  • 4 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de iarna la cuptor:


  1. carnea se spala se feliaza bucati mai mici .

  2. slanina si carnatul se taie bucati .

  3. se curata , spala si feliaza legumele .

  4. usturoiul se curata si se zdrobeste .

  5. se amesteca carnea, slanina , carnatul, legumele cu restul ingredientelor si se lasa 2 ore la rece .

  6. se infing in bete de bambus sau lemn si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt . tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor , foc mare timp de 30 min.

  7. dupa 30 min se indeparteaza folia , se lasa sa se rumeneasca , la foc mediu.

 

TIPS-URI

1

dovlecelul si vanata nu le curatati de coaja , arata mai bine asa .

2

serviti cu salata de cruditati.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui de iarna la cuptor 13988
retete culinare - Frigarui de iarna la cuptor 13989
retete culinare - Frigarui de iarna la cuptor 13990
retete culinare - Frigarui de iarna la cuptor 13991
retete culinare - Frigarui de iarna la cuptor 13992
retete culinare - Frigarui de iarna la cuptor 13993

COMENTARII (9)

Geanina87 1

13.12.2013, 06:50

babi5 1

17.12.2014, 17:46

mihaelar63 1

17.12.2014, 18:06

Iarna nu-i ca vara . Dar preparand frigaruiile la cuptor mai ,, bati campii , verzi '' cu gandul )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

9660 puncte

8040 puncte

Ina 7

5880 puncte

5290 puncte

4460 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu iaurt

de Rux 9

Papanasi cu iaurt

ieri la 23:23

Coaste picante

Coaste picante

ieri la 21:49

Pepene rosu, castraveti si gogonele, murate in saramura

de Rocsi 9

Pepene rosu,...

ieri la 20:58

Bomboane de ciocolata asortate

de ancutsa 4

Bomboane de...

ieri la 20:52