Frigarui de pui cu ananas

de lia maria in Pui, 27 Ian 2012 | 1866 vizualizari

 

Un meniu delicious, o combinatie minunata de carne si fructe proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui, taiat cuburi
  • 1/2 ardei gras rosu, taiat cuburi
  • 150 g ananas proaspat, taiat cuburi
  • 1 lingura sos de soia
  •  Marinata:  
  • 1 lingurita sos chilli
  • 1 lingura vin de orez
  • Un farf cutit piper  macinat
  • 1 lingurita amestec chinezesc cu 5 condimente
  • 1 lingurita ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu ananas:

Taiem pieptul de pui, ardeiul gras si ananasul in cuburi de marimi aproximativ egale.

Punem intr-un bol, sosul de soia, vinul de orez, uleiul si restul ingredientelor pentru marinata.

Amestecam bine, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider 30 minute.

Dupa 30 de minute, formam frigaruile, alternand bucati de carne, ardei gras si ananas, avand grija ca la ambele capete sa avem bucati de carne.

Asezam frigaruile de pui pe gratarul incins si lasam pana carnea este facuta si rumena, intorcandu-le periodic, pe fiecare parte.

Servim cu sos dulce de chilli si garnitura dupa placul fiecaruia.

Eu am servit impreuna cu garnitura de orez cu mazare si ardei fierte la steamer.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Frigarui de pui cu ananas-0
Frigarui de pui cu ananas-1
Frigarui de pui cu ananas-2
Frigarui de pui cu ananas-3
Frigarui de pui cu ananas-4
Frigarui de pui cu ananas-5

COMENTARII (23)

lia maria

lia maria 1

28.01.2012, 18:17

mirela
mamaeelena
iri_love
silvioara
kamy
mihaelar
antici_gabytza
ana_maria
roxanabucataras
sufletista
cris va multumesc tuturor pentru aprecieri

jolygina

jolygina 1

29.01.2012, 12:09

foarte bune

lia maria

lia maria 1

29.01.2012, 12:40

jolygina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!