Frigărui de pui cu bere

de Dana_Retetegg in Pui, 18 Iul 2011 | 1864 vizualizari

 

Acestea sunt frigaruile de sambata, insa azi mai fac o tura. Sunt asa de bune ca nu te poti satura!!! Pe cuvant, trebuie sa le incercati :))

 

INGREDIENTE

  • piept de pui,
  • ardei kapia rosu,
  • ciuperci,
  • sunca de praga,
  • ceapa,
  • dovlecel,
  • sos soia,
  • condimente pt pui si pt gratar,
  • ierburi de provence,
  • bere,
  • sare,
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui de pui cu bere:

Pieptul de pui l-am taiat bucati si l-am pus la marinat in sos.

Sosul l-am pregatit din sos soia, condimente pt pui si pt gratar si ierburi de provence.

Am taiat bucati dovlecelul, ardeiul, sunca si ciupercile. Ceapa fiind mai mica am taiat-o in 4 si am scos fiecare strat de invelis.

Betele pt frigarui le-am tinut in apa 2 minute.

Am inceput sa montez frigaruile in functie de preferinte ... unul vrea cu ceapa, altul fara ... etc:), alternand insa legumele si carnea.

Le-am pus pe grill, le-am condimentat cu sare si piper si le-am intors pe toate partile sa se patrunda uniform.

Spre finalul coacerii, le-am stropit cu bere. Atentie la vaporii care se formeaza cand punem berea!

Le-am servit cu salata de ardei copti.

Delicioase!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigărui de pui cu bere 116281
retete culinare - Frigărui de pui cu bere 116282
retete culinare - Frigărui de pui cu bere 116283
retete culinare - Frigărui de pui cu bere 116284

COMENTARII (19)

Dana_Retetegg 1

20.07.2011, 14:21

DIANA B 1

20.07.2011, 14:28

.................. si langa , o bere , nu ?

Dana_Retetegg 1

21.07.2011, 10:52

oh, da! o bere rece!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55