Frigarui de pui cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 22 Ian 2010 | 5041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 g ciuperci mici
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu ciuperci:

Pieptul se dezoseaza, se spala si se taie cubulete. Si ceapa si ardeiul, de asemenea se curata, se spala si se taie cubulete. Carnea se condimenteaza .


Se incepe montarea ingredientelor pe frigaruile tinute in apa in prealabil. Cand sunt gata se stropesc cu putin ulei si se mai presara condimente.


Se pun la fript pe tava grill incinsa si unsa ( eu am avut o bucatica de slanina).


Se servesc cu garnitura si salata la alegere. Noi am avut piure de cartofi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14493
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14494
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14495
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14496
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14497
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14498
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14500
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14501
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14502
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14504
retete culinare - Frigarui de pui cu ciuperci 14505

COMENTARII (9)

madi_marin 1

23.01.2010, 17:36

de-ar mai fi fost vreo cateva.....

elena1988 1

06.01.2011, 20:10

feliciacristea46 1

13.01.2014, 01:47

ah, ca tare mi-e pofta si arata grozav !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!