Frigarui tandoori cu raita de castraveti

de -Miti- in Pui, 23 Iul 2012 | 2164 vizualizari

 

Caldura mare,dom'le,asa ca am facut gratar indoors,nu ca tiganii in mijlocul camerei,ci cu gratarul electric Era prea cald sa iesim la un gratar, iar timpul petrecut cu familia in jurul acestui gadget asteptand sa fie gata masa este timp pretios. Am folosit amestecul de tandoori de la afaf.ro si fiindca m-a intrebat cineva ce contine acest amestec,va dau "reteta" direct de pe ambalaj :coriandru,sare,schinduf,chimion,scortisoara,boia iute,piper negru,ghimbir pudra,ceapa pudra,usturoi pudra,seminte de mustar,dafin si nucsoara.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru frigarui:
  • 1 piept de pui
  • 2 linguri de amestec de tandoori
  • 200 ml iaurt
  • sare,piper
  • 4 rosii
  • 1 dovlecel
  • Ingrediente pentru raita:
  • 100 ml iaurt
  • 2 castraveti
  • cateva firicele de menta
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui tandoori cu raita de castraveti:

Se taie bucatile de pui in cubulete,se presara sare si piper si se pun intr-un bol. Se amesteca iaurtul cu tandoori si se adauga bucatilor de pui. Se amesteca bine ,se acopera cu un capac si se pune la frigider peste noapte. Din cand in cand se va amesteca. 

A doua zi,pornim gratarul electric,il ungem cu putin ulei si cand s-a infierbantat adaugam bucatile de pui. 

Rosiile le taiem in doua ,iar dovleacul rondele. 

Dupa ce s-au facut pe o parte ,le intoarcem pe cealalta. Le scoatem de pe gratar si le lasam sa se raceasca. 

Preparam raita. Dam castravetii pe razatoare si ii stoarcem foarte bine. Se amesteca impreuna cu iaurtul si se adauga menta tocata marunt. 

Noi ne-am delectat si cu niste portocale cu scortisoara si miere la desert. 

 

COMENTARII (20)

Rocsi 1

23.07.2012, 21:33

Ce gustoase !!

iri_iri 1

23.07.2012, 22:58

mmmm ,ce bunatate

epurasha2bb 1

04.12.2012, 21:21

yummy! delicios, aromat si sanatos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D