Friptura de mistret -la tava

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2014 | 1527 vizualizari

 

Dedic aceasta friptura domnilor Bucatarasi . Dupa cum se stie barbatii se dau in vant dupa vanat si vanatoare sau pescuit . . Caprioare . Sirene. Etc :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 .5 kg pulpa de mistret tanar
  • 100 gr slanina afumata
  • 1 ardei rosu
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita boabe piper negru
  • 2 linguri mustar
  • 4 catei usturoi
  • 4 frunze de salvie
  • 4 linguri untura [ eu am avut de curcan]
  • 1 pahar de vin alb
  • sare

garnitura: cartofi natur cu patrunjel verde

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de mistret -la tava:

Spalati si feliati carnea de mistret .

Curatati , spalati si feliati ardeiul si usturoiul.Feliati slanina afumata .

Puneti carnea in tava si presarati toate ingredientele pe deasupra .

Adugati la sfarsit o cana cu apa si paharul cu vin .

Dati la cuptor la 220 grade timp de o ora si jumatate .

Tot la 15 minute intoarceti carnea . Adugati apa daca este necesar .

Aveti grija cand carnea incepe sa se uste pe deasupra o intoarceti.

Este gata cand carnea este rumenita usor .

Serviti cu garnitura preferata .Eu am avut cartofi natur cu verdeata .

 

TIPS-URI

1

Daca mistretul a fost tanar pana in doi ani carnea va fi frageda . La transare va puteti da seama. Daca carnea se taie usor nu este nevoie de marinare .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297936
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297938
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297939
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297940
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297941
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297942
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297943
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297944
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297945
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297946
retete culinare - Friptura de mistret -la tava 297947

COMENTARII (33)

mihaelar63 1

15.02.2014, 12:33

Ma bucur ca va place friptura mea . Baietii mei o tot pomenesc . Daca ei care sunt obisnuiti cu bunatati ....atunci e OK)

mihaelar63 1

15.02.2014, 12:34

Dana m-as bucura sa ne cunoastem

Ubulika 1

17.02.2014, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55