Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai

de ala_oancea in Porc, 19 Oct 2009 | 6624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet de porc marinat
  • 3 bucati pulpa de porc marinata
  • 6 cartofi
  • faina de malai
  • sare
  • rozmarin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai:

Porcul l-am luat de la Kaufland, gata marinat. Imi place tare mult, mi se pare foarte gustos.
Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se dau prin amestecul de faina de malai, sare si rozmarin. Se aseaza in tava unsa si se stopesc putin cu ulei. In alta tava se aseaza bucatile de porc si se stopesc si ele cu putin ulei. Se dau toate la cuptor pana se rumenesc frumos. Am servit cu sos se iaurt cu castraveti, usturoi si marar.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai 9428
retete culinare - Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai 9429
retete culinare - Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai 9430

COMENTARII (3)

Oana 1

19.10.2009, 16:06

ala_oancea 1

19.10.2009, 19:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55