Snitel din cotlet de porc, in stil vienez

de Caty in Porc, 30 Aug 2022 | 6496 vizualizari

 

Chiar daca nu este din carne de vita, asa cum este snitelul vienez, familia mea il mananca cu placere 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc
  • 3 oua
  • 2 linguri lapte
  • 100 g faina grau
  • 200 g pesmet
  • Sare, piper negru macinat
  • Oregano am pus eu
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din cotlet de porc, in stil vienez:

Cotletul de porc se spala, se sterge cu servetele absorbante si se taie felii subtiri.

Feliile se bat cu ciocanul de snitele, intre doua folii de plastic, se sareaza, se pune piperul negru macinat si oregano frecat cu degetele ca sa se marunteasca.

Se lasa la frigider 15 minute

Intre timp batem ouale cu lapele si un praf de sare si pregatim doua vase in care punem faina si pesmetul.

Trecem feliile de cotlet  mai intai prin faina, ou si pesmet, apoi le punem in uleiul fierbinte.

Le prajim pe ambele parti la foc mediu pana se rumenesc frumos

Cat timp stau in tigaie la prajit, luam cu lingura din uleiul fiebinte si stropim snitelele. Se va forma o crusta valurita, specifica snitelului vienez

Le servim cu garnitura de cartofi natur, orez, salate sau chiar intr-un sandwich

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din cotlet de porc, in stil vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne la cuptor