Fructe de mare pe paine

de ianculubita in Fructe de mare, 7 Mar 2011 | 2167 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la fata mea din Italia dar nici asta nu e completa,cand voi avea toate ingredientele,o fac si o postez aici;totusi va garantez ca si asa este buna papica

 

INGREDIENTE

  • 2felii de paine,nu franzela ca-s prea mici feliile
  • 1punga de amestec de fructe de mare
  • 2linguri ulei de masline
  • 1catel de usturoi
  • 2-3linguri vin alb
  • sare,piper
  • busuioc
  • 1rosie mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare pe paine:

In tigaie am pus ulei si usturoiul intreg,l-am lasat pana a inceput sa se ingalbeneasca apoi l-am scos;am pus fructele de mare si rosia taiata cuburi;am lasat pe foc cu capac cateva minute,am pus vinul,am dat focul tare sa se evapore alcoolul am impartit totul pe cele doua felii de paine,pe fiecare le-am pus in folie alimentara,am facut ca un pachet si le-am dat la cuptor 5-6min;se servesc calde cu putina lamaie cine doreste;este un aperitiv grozav,si aici garantez

 

COMENTARII (12)

edd100 1

20.03.2011, 08:05

:-) Foarte bună,busuiocul la-m lăst la o parte(aicia nu prea se găsește)dar în rest a fost perfect.Mersi fain.

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:11

adry88 1

22.05.2011, 18:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21