Fructe de mare pe paine

de ianculubita in Fructe de mare, 7 Mar 2011 | 4005 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la fata mea din Italia dar nici asta nu e completa,cand voi avea toate ingredientele,o fac si o postez aici;totusi va garantez ca si asa este buna papica

 

INGREDIENTE

  • 2felii de paine,nu franzela ca-s prea mici feliile
  • 1punga de amestec de fructe de mare
  • 2linguri ulei de masline
  • 1catel de usturoi
  • 2-3linguri vin alb
  • sare,piper
  • busuioc
  • 1rosie mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare pe paine:

In tigaie am pus ulei si usturoiul intreg,l-am lasat pana a inceput sa se ingalbeneasca apoi l-am scos;am pus fructele de mare si rosia taiata cuburi;am lasat pe foc cu capac cateva minute,am pus vinul,am dat focul tare sa se evapore alcoolul am impartit totul pe cele doua felii de paine,pe fiecare le-am pus in folie alimentara,am facut ca un pachet si le-am dat la cuptor 5-6min;se servesc calde cu putina lamaie cine doreste;este un aperitiv grozav,si aici garantez

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare pe paine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

edd100 1

20.03.2011, 08:05

:-) Foarte bună,busuiocul la-m lăst la o parte(aicia nu prea se găsește)dar în rest a fost perfect.Mersi fain.

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:11

adry88 1

22.05.2011, 18:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de midii la tigaie in sos de vin alb si usturoi