Fudulii de curcan

de dantes in Curcan, 25 Apr 2015 | 931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fudulii de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 30 g unt
  • 50 ml vin alb
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan:

Curatam fuduliile de pielita si le lasam 10 minute in apa rece cu putina sare si otet apoi le scurgem si le stergem cu un prosop de hartie absorbanta.

Intr-o tigaie punem la topit untul si cei trei catei de usturoi pe care ii lasam sa se inmoaie putin apoi ii scoatem din tigaie si adaugam fuduliile si le condimentam cu sare si piper dupa gust, cand incep sa prinda o culoare aurie adaugam vinul si le mai lasam pe foc pana se evapora alcoolul din vin si sunt gata.

Pot fi servite alaturi de ce garnitura va place.

 

TIPS-URI

1

Fudulii

2

Curcan

RETETA IN IMAGINI

Fudulii de curcan-0
Fudulii de curcan-1
Fudulii de curcan-2
Fudulii de curcan-3
Fudulii de curcan-4
Fudulii de curcan-5
Fudulii de curcan-6
Fudulii de curcan-7
Fudulii de curcan-8

COMENTARII (7)

Catalina L

Catalina L 1

25.04.2015, 13:47

Imi place fuduliile

Andra_Constantinescu

Andra_Constantinescu 1

27.04.2015, 07:19

Adele

Adele 1

28.04.2015, 13:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!